Telefon: +45 53 37 45 30

Mere end bare popcorn

Lejebetingelser:

​Når I lejer en maskine hos Pussers Popcorn, skal I udfylde en lejekontrakt. På denne skriver I under på, at maskine bliver afleveret i rengjort tilstand og i samme stand som ved levering. Ønsker man ikke selv at stå for rengøring af maskinen, kan man tilkøbe rengøring for 200 kr. pr. maskine. Skulle uheldet være ude og noget på en af maskinerne går i stykker, SKAL I kontakte os telefonisk. Lejer står for dækning af eventuel skade på maskinen. 

Levering og afhentning:

​Vi leverer gerne vores maskiner til jeres fest; leveringen gælder til gadeplan, og hvor det er muligt at parkere, dvs. vi bærer ikke det lejede udstyr ind/op. Ved afhentning af slushice og softice maskine hos Pusser´s Popcorn, SKAL man være to til at bære (maskinerne vejer 80 kg)​​

Vi gør opmærksom på, at når man har lavet en aftale ang afhentning, at maskinerne så rent faktisk er klar og ikke først skal tømmes/rengøres når vi kommer

Se priser nedenfor.

Returvarer:​

Hos Pussers Popcorn tager vi gerne varer retur hvis I har købt for meget. Varerne skal være i UBRUDT emballage og gælder KUN ved forudgående aftale med Pussers Popcorn.

Betaling:

Når I afhenter maskiner/får leveret maskiner som privatperson, skal der betales med det samme, enten med mobilpay eller kontant.

Er I firma/institution, vil I efterfølgende få tilsendt en faktura.​ Vi har 8 dages betalingsfrist.

Levering og afhentning af maskiner i Storkøbenhavn:

Pris:

300,-​​

Levering uden for Storkøbenhavn:

Pris:

Ring for pris.​

Besøg os på facebook

Besøg vores side og se flere nyheder og billeder. 

Kontakt

Telefon: 53 37 45 30

E-mail: Skriv til os her

​CVR: 36329823

Adresseinformation

Pusser's Popcorn

Ellegårdsvej 2, i gården
2820 Gentofte

KUN efter aftale

Telefontid

Mandag-Fredag: 8-20

Lørdag: 8-20

Søndag: 8-20