Event

Event

En fest i firmaet​ er ikke bare en fest; det er en måde at hylde dine medarbejdere og takke dem for deres indsats. Måske du planlægger en familiedag hvor også dine medarbejderes familie deltager. Til dette kommer vi gerne ud og sørger for ny-poppede popcorn, store candyfloss og måske iskold slushice. Flotte funklende maskiner som er med til at skabe rammen om DIN fest.

Hvis du skal promovere et nyt brand eller ønsker anden fokus på din virksomhed kan vi også hjælpe. Her anbefaler vi at få f.eks en popcornmaskine ud som alene med duften, kan tiltrække kunder “fra gaden”. Vi kommer meget gerne og betjener maskinerne mens du kan koncentrere dig om det vigtigste, nemlig dine kunder.

Vi skræddersyr gerne en løsning til dig, stiller op med personale og klarer oprydningen så du helt og holdent kan holde fokus på dit arrangement. Vi lægger vægt på punktlighed, diskretion og ikke mindst den gode service.

Ring gerne for et tilbud til netop DET set-up som DU har brug for. Eller skriv til os her igennem eller direkte på pusserspopcorn@gmail.com

Billeder fra events